[:ro]

De ce încercăm să susținem Art Fashion Fair?

Din multe motive, aș zice. Hai să începem cu câteva. Mai mult văzută ca o galerie de artă așa ca pentru un weekend relaxant, poți arunca un ochi pe la exponate (si nu pe exponate), să le atingi, să le învârți în orice fel și chip, să achiziționezi sau, de ce nu, să îți descoperi o nouă pasiune. Vei găsi aici tot felul de creații, care mai de care, una mai ciudățica decât ailaltă. Și nu vorbim doar de haine sau de bijuterii, ci Și de accesorii home&decor sau produse organice.

Încă mai cauți vreun motiv să mergi acolo? Bucură-te să afli că Art Fashion Fair au un scop bine definit, acela de a scoate la lumină artiștii și designerii ăia cărora li se aprinde câte un beculeț deasupra capului și scot ei ceva inedit cât ai zice pește. Mai că îți e și ciudă. În plus, la ediția Art Fashion Fair de anul acesta vizitatorii vor primi gratuit recomandări de styling, oferite de stilistul Dana Tacea, iar la sfârșit unul din ei va câștiga, prin tragere la sorți, o sesiune de evaluare a garderobei (practic cum să îți construiești ținute cu ce ai deja în dulap). Evenimentul are loc pe 26 si 27 mai, în spațiul Qcreator by IQOS din București (Piața Victoriei, Bd. Aviatorilor 8A).

Cine sunt designerii Art Fashion Fair?

Sunt cei pe care i-ai validat în cele 12 ediții anterioare, cumpărându-le și purtându-le creațiile, și cei pe care ți-i propunem noi, dintre cei mai interesanți artiști ai momentului: Chemistry, P’ ANKA, Mihaela Coman, Iuliana Asoltanei Jewelry, BIZAR Concept, Bluzat, ARGO ART by Andreea Buga, L’Amour Diamonds, Efemere, Joyelissimo, Larisa Dragna,Una-i-Luna, Luviane Atelier de Parfumerie, Monica Ivanovici, Most Precious, Lisa&Co, Lajtar, Icrus Florea, Muna, HappyFriday,  Blue Lily, Differenzial Kraft, MADE BY ARTIST, Greta Oto Jewelry, KoModa, Anamaria Prelipcean, By Emily Ray,  Etajul Designerilor Romani, Triadora Concept , Whiskers and Tales, Dana Dinu, Brandusa – Atena Ungurasu, Atelier De Lana si alții.

Designer concept vizual: Raluca Măndița

Foto & video storytellers Mario Pancu, Alepse Film Production
Superpowers Partners:  TANANANA, Revista Atelierul, România Pozitivă, IQads, Zâna Boemă, Modernism Punct Ro, Catchy, Bucharest City App, Bucharest Cultural Events, Revista FPM

Când: Sâmbătă 26 mai 2018, orele 10 AM – 9 PM
Duminică 27 mai 2018, orele 10 AM – 8 PM

Unde: Qreator by IQOS (Piața Victoriei, Bd. Aviatorilor 8A)

Intrarea este liberă! * Evenimentul se adresează exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani.

Cultartes este partener media al Art Fashion Fair.

Urmărește event-ul aici: Facebook

[:]
The following two tabs change content below.