Zoe Thomson, the rock kiddo

11

Pe puștoaică am descoperit-o recent, în timp ce rătăceam prin partea bună a Internetului. Zoe Thomson îi face praf pe așa-zișii muzicieni din ziua de azi. E o dovadă vie de „așa-da” a parenting-ului. Supranumită The Rock Princess, Zoe Thomson se joacă cu chitara electrică încă dinainte de a ști probabil toate literele alfabetului (de la vârsta de 6 ani).

În prezent are 9 ani și face parte dintr-o trupă numită Mini Band, trupă care reunește 6 puști talentați (Zoe fiind singura fată!) pasionați de muzică rock. Viitorul metalului este pe mâini bune, am putea spune. Și de aceeași părere sunt și dinozaurii de la Metallica și Dream Theater, care i-au lăudat de la prima audiție. Cel mai mic dintre ei are 8 ani, iar cel mai mare are 10. Site-ul lor oficial îl aveți aici.

În ceea ce privește talentul lui Zoe, nu prea sunt cu rost cuvintele. Site-ul ei oficial îl aveți aici și canalul de youtube aici. Mai jos am selectat câteva clipuri de-ale ei pe care să le vizionați și să vă convingeți siguri dacă am sau nu dreptate! Și ca bonus, și un clip de-al band-ului. m/

Zoe Thomson – Stratosphere by Stratovarius

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=kJmCKY1SR-E]

Zoe Thomson – Belief by John Meyer

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=1mkyur0rhLw]

The Mini Band – Find the time

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=76TapKZ4_zM]

The following two tabs change content below.
Romanian self-taught writer, based in Cyprus, interested in contemporary art, unconventional culture and gonzo journalism. Writing for almost a decade, he is agnostic, supports a censorship-free society and reads way less than he wants.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *