Cultartes Magazine: Journalistic Workshop

 

Pe data de 14 iunie, începând cu ora 15:30, Cultartes Magazine va susține un atelier de jurnalism neconvențional în cadrul Festivalului Street Delivery Iași 2014. La workshop sunt așteptați toți cei care sunt pasionați de domeniul jurnalismului, cei care vor să participe la realizarea unui mic manifest cultural și care sunt spontani de la natură.

Atelierul își propune să îndrume la un alt soi de mobilizare – o mobilizare prin manifest scris și cu aluzii culturale – ca un protest satiric față de modul în care orașul ne este tot transformat în șantier și mai puțin în parc. Vom încerca să înlesnim un brainstorming benefic prin mijloace mai puțin ortodoxe (de exemplu: se vor permite fumatul și discuțiile necenzurate pe parcursul atelierului). Este preferabil ca fiecare participant să vină cu laptop-ul sau tableta, dar nu e obligatoriu.

În cadrul workshop-ului, participanții vor învăța câteva trucuri jurnalistice și vor forma o mică redacție de gherilă, mai nonconformistă, care va lua pulsul evenimentelor din ziua respectivă. Restul surprizelor la fața locului. 

INSCRIE-TEDetalii pe Facebook event!

 

The following two tabs change content below.
Romanian self-taught writer, based in Cyprus, interested in contemporary art, unconventional culture and gonzo journalism. Writing for almost a decade, he is agnostic, supports a censorship-free society and reads way less than he wants.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *