Silent Strike will release new album in Meru

 

Albumul se numeste „Simtetizator” și adună la un loc toate genurile muzicale cu care s-a jucat artistul de-a lungul timpului. Toate astea ca să ai tu parte de un trip memorabil, după cum ni se spune pe pagina eventului. Ca sa simtetizam mai bine sunetele, Dan Basu o sa ne puna la indoiala luciditatea cu o serie de vizualuri.

Silent Strike (Ioan Titu) face muzică electronică de prin 2000, are 5 albume la activ și a colaborat cu numeroși artiști și producători (dintre care cei mai cunoscuți probabil că sunt următorii: Ada Milea, Alexandrina, Deliric, Kazi Ploae, Norzeatic, Maria Radu, Subcarpați și alții).

silent-strike-1-credit-Codrin-Antonovici

Muzica lui Silent Strike este ceea ce auzi de obicei în background-ul unui scurt-metraj experimental, cu umbre proiectate pe perete, nuduri care nu te stârnesc și obiecte plutitoare în slow-motion. „Plutitor” fiind aici cuvânt-cheie, pentru că amalgamul de sunete din compozițiile artistului are năravul ăsta: să te facă să plutești. Deși adoptă un sound mai smooth decât ar crede majoritatea, melodiile lui Silent Strike au o forță a lor care te aduce într-o zonă de neliniște permanentă, ca abuzul de cofeină. Sau ecstasy.

Lansarea albumului se va petrece în Meru, mâine (23 Mai) de la ora 22:00. Detalii aici.

Foto via LocalRec

The following two tabs change content below.
Romanian self-taught writer, based in Cyprus, interested in contemporary art, unconventional culture and gonzo journalism. Writing for almost a decade, he is agnostic, supports a censorship-free society and reads way less than he wants.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *