[:ro]

The Different Class ne cam dau muzică cu porția în ultima vreme, câte o piesă așa, ca să nu ne vină cu alte alea. Ce-i drept e un suspans mai aparte, un soi de preludiu înainte de lansarea EP-ului, ce are ca scop să te țină, hmm, să zicem, treaz, ha. E interesant că au abordat problema astfel, o piesă livrată la timpul ei, nici mai devreme, nici mai târziu, cât să nu uiți despre ce e vorba și nici să devină obsesie. Eu aștept materialul pe de-a întregul doar ca să văd cum se leagă povestea asta cap-coadă. 

Bun, destul cu vrăjeala, “Trust” se cheamă această nouă piesă și are un sound cumva altfel. Deși în aceeași manieră sexoasă, mi se pare că piesa se îndreaptă mai mult spre pop decât spre rock, dar curge plăcut în urechi, asta-i clar. Nu-i absolut nimic rău în schimbarea asta de tonalitate, ca să zic așa, oamenii mai încearcă și altceva iar faptul că le iese, e o dovadă în plus că trupa are mult potențial. Despre toată povestea asta din spatele piesei, ei zic cam așa: “Am ieșit din zona de confort și am început de la un duo vocal între mine (n.r. Cris Paul) și Seian după care toți ne-am gândit că EM (n.n. Emanuela Alexa) poate să dea touch-ul ei piesei, ‘her story’. E o relație de love & hate între chitară și synth, între un tip și o tipă, între confort și aventură , între copil și adult, între mainstream și underground.” 

Mă, proiectul ăsta îmi place tot mai mult, aștept nerăbdător să văd cum evoluează situația asta cu muzica și touch-ul ei super sexy.  Momentan, oamenii încă lucrează la material, o să mai urmeze o piesă înainte de toate, “Allow”, și cică așa s-ar numi și EP-ul, mai pregătesc și un nou show live, deci se mișcă frumos lucrurile. Totuși, hai să și ascultăm piesa și mai vorbim noi. Cheers!

[:]