Pretty Visitors Released a New Song

Trupa ieșeană Pretty Visitors a lansat zilele trecute o melodie nouă, care sună mai mult decât bine și care e numai bună de pus acolo, într-un playlist cu muzică de dat din cap și sărit în sus. Lucky No. 7 este primul single pe care trupa îl scoate anul acesta, după ce au avut o primă parte a lu 2014 destul de activă în concerte serioase și „cântări” acustice în cafenele.

După un sound aparținând lui Bogdan Hapliuc, melodia este una antrenantă, iar versurile în limba engleză aparțin celor de la Le Minion. Înregistrarea s-a făcut în binecunoscutul nostru Studio de Bază din Iași. 

Pretty Visitors e o trupă de rock alternativ cu influențe indie, apărută prin vara lui 2013. Din trupă fac parte Alexandra (solista), Codrin (chitara), Vlad (bass) si Sergiu (tobe). Cei patru tineri au concertat de cateva ori pana acum, in deschiderea mai multor trupe autohtone renumite, precum Partizan, Midas Fall sau The Moood. 

Ascultați Pretty Visitors – Lucky No. 7

Foto via Facebook

The following two tabs change content below.
Romanian self-taught writer, based in Cyprus, interested in contemporary art, unconventional culture and gonzo journalism. Writing for almost a decade, he is agnostic, supports a censorship-free society and reads way less than he wants.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *