(Premieră) The Different Class vin cu un clip super catchy “Dancer”

Ce anume dă măsură lucrurilor? Tumultul de stări și, mai ales, gradul de intensitate la care se manifestă ele în propriile interiorități. Probabil. Trăirea reală a unei experiențe. Să zicem. The Different Class, atunci când ți se întâmplă, ai să simți că este unul dintre acele momente care-ți recompune peisagistica interioară. Ah, nu, nu te duce acolo, vorbim despre altceva chiar dacă fraza are o anume apăsare. Mai exact, există un șarm în muzica lor care îți trimite gândul în zone unde inhibițiile ar trebui interzise. Este muzica pe care o auzi atunci când, deschizătura prea adâncă din fusta mulată de pe trupul femeii pe care tocmai te pregătești să o iubești, așa cum trebuie, cu vin roșu și sudori, îți sare în ochi întâmplător pe stradă. Cam pe aici, să zicem, că ne învârtim. Vorbim despre un parfum ce-și așteaptă adulmecarea, despre savoarea ce-o simți, de nu știi unde, și-ți umple mintea de pofte. Hm, cred că ne-am pierdut cumva simțul de a mirosi, de a adulmeca. Sună animalic și poate siropos sau chiar deranjant. Don’t care! The Different Class cred că au treaba asta, sunt muzica din mirosul primului fum de țigară pucioasă ce arde în vârf de chibrit, paharul mânjit și murdar, pe jumătate gol… la fel ca și tine.

Punctual, înțeleg piesele lor ca pe niște capitole ale aceluiași story. Și să zic așa, mă duce cu gândul către un Bukowski, ca stil așa, ca mood, ca mod de viață. Ne complicăm? Bun, așa și trebuie.

Azi, acum, “Dancer”. Să nu mai pierdem vremea, deși ăsta e poate cel mai plăcut feeling de care nu știm să profităm. Dacă piesa asta trebuia să aibă un clip, ei bine, ăsta este. În primul rând e mega sexy și hot. Slow-motion-ul ăsta și lentoarea de ansamblu este forma dansului dintr-un preludiu perfect. Unde mai pui mângâierile, atingerile contextuale, ba chiar și limba asta română despre care nu știam că poa’ să sune atât de hot? Îmi place tensiunea asta dintre personaje și ai fi chiar nesimțit să nu recunoști că te incită la niște niveluri d-astea kinky. Sincer, îmi e oarecum dificil de perceput, cel puțin până la un punct, că am de-a face cu o producție românească. Nu mă înțelegeți greșit… de fapt, înțelegeți-mă cum vreți! Oricum eu mă retrag puțin, iar dacă simțiți că am lăsat un ceva în aer, nu-i nimic, o fi vreun parfum, ceva. În fond, nu știu de voi, dar eu, după toată treaba asta, simt o nevoie să-mi aprind o țigară și să-mi las paharul pe jumătate gol. Cheers!

Actriță: Roxana Vaduva
Cameră/filmat: George Noroc
Editing: Flavius Retea
Compozitie și productie : TDC & Michael Vuscan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *