Poly’s Experimental Art (fotografii noi)

10

Lumini difuze, vederi urbane, peisaje iernatice și nud. Cu așa ceva vine nou la început de 2014 Paula Mihalache, tânără artistă stabilită în Iași. Pe scurt, cine este ‘Poly’ și cu ce se ocupă ea? Arta experimentală a Paulei este una proaspătă, iar fiecare fotografie sau serie de fotografii are în spate o poveste bine conturată. Bazându-se mai mult pe tehnica manipulării foto și axându-se mai mult pe autoportret (dar nu exclusiv), ea a reușit să expună de câteva ori în mai multe orașe din țară, obținând și premii pentru lucrările personale.

Iată 3 lucrări interesante ale artistei.

Pentru a afla mai multe despre arta experimentală a Paulei Mihalache și pentru a vedea noile colecții, intrați pe blog.

Click for the NSFW version !

Bonus: știați că Paula este prima artistă din țară care alături de prietenul ei a împrumutat „moda” outfits exchange, un proiect artistic occidental realizat în 2013 de către Hanna Pesut în cadrul căruia membrii unui cuplu fac schimb de îmbrăcăminte? More here.

 

The following two tabs change content below.
Romanian self-taught writer, based in Cyprus, interested in contemporary art, unconventional culture and gonzo journalism. Writing for almost a decade, he is agnostic, supports a censorship-free society and reads way less than he wants.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *