Muddy Waters Would Have Dinner at “Bulz & Blues”

Ați fi tentați să ziceți că muzica și mâncarea n-au nimic în comun. Sau poate că nu ați zice asta, dar eu o să pretind că o spuneți, ca să pot face o introducere articolului. Ambele eliberează acolo în creier o boare de serotonină; e dovedit științific. E dificil totuși, să ai parte de muzică bună și mâncare bună în același timp. Restaurantele nu au habar să pună muzică, iar în cluburi nu se dă de mâncare decât lămâie și sare. Și suc de roșii. Deci, ce e de făcut? Aveți două soluții. 1. Stați acasă și scuturați de praf pick-up-ul bunicului, puneți un vinil cu Armstrong, și vă dați peste cap să gătiți ceva simplu și sofisticat, după o rețetă de-a lui Jamie Oliver. sau 2. Mergeți la evenimentul Bulz and Blues 2014, unde nu vă mai bateți capul cu detaliile, ci pur și simplu primiți totul de-a gata.

Dacă ar mai fi trăit, Muddy Waters și Robert Johnson ar fi venit la Bulz & Blues ca să ia cina. Bulz & Blues a fost organizat pentru prima oară acum trei ani, de un grup de prieteni care au vrut să se alăture unei mișcări globale de promovare a stilului de viață sănătos, mișcare inițiată de renumitul bucătar Jamie Oliver. În 2012, evenimentul a fost unul intim, cu câțiva prieteni apropiați, cu bulz la ceaun, pe acordurile inegalabilului Sir Blues Vali Răcilă. În 2013, grupul de prieteni s-a mărit, ajungând aproape de 400 iar evenimentul s-a mutat la Hamak, departe de agitația Iașului, unde s-a cântat până târziu în noapte.

Anul ăsta, event-ul va fi ceva mai mult. Atât de mult încât e numit festival; festivalul gusturilor bune. Acesta se va întinde pe 3 zile și 3 nopți, între 16 și 18 mai. Locul este același, la Hamak, însă activitățile sunt mai multe și mai pline de voie bună: concerte LIVE cu trupe consacrate, mâncare sănătoasă, dar și activități și ateliere în aer liber. Invitații de seamă ai festivalului vor fi o serie de trupe și cântăreți cunoscuți și îndrăgiți, precum Nightlosers, Partizan, Sir Blues Vali Răcilă, Electric Brother Live Band, Sukar Nation, Cuantune și mulți alții.

Prețul biletelor este de 40 lei pentru o zi de festival și 90 lei pentru toate cele 3 zile și include accesul la concerte. Cei care achiziționează un bilet pentru cele 3 zile au posibilitatea de campare gratuită cu cortul. Important! Până la 30 aprilie, un full pass la festival pentru 3 zile este numai 80 lei. Biletele pot fi luate de pe myticket.ro, din rețeaua Diverta, Acaju și CUIB.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xwnV29qSh48]

Foto via Deviantart

You Might Want To Check These Out:

The following two tabs change content below.
Romanian self-taught writer, based in Cyprus, interested in contemporary art, unconventional culture and gonzo journalism. Writing for almost a decade, he is agnostic, supports a censorship-free society and reads way less than he wants.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *