Motorama @FORM SPACE: Despre o Formă de Uitare prin Muzică

This floor is on fire!” Așa a și fost. Rușii au impresionat prin vioiciunea de care au dat dovadă, de data asta. Dar parcă atunci când asculți Motorama te lovește în moalele capului un dor de ducă. Poate să-ți iei zborul în timpul concertului, să-ți închizi ochii și să lași secvențe să-ți curgă prin minte. Până la urmă, Motorama e o penurie de imagini, o călătorie într-un spațiu mai intim de care să te bucuri în tăcere, de care să te folosești, de ce nu, pentru a lăsa deoparte viața pentru câteva ore. Căci ascultăm muzică să transcendem, să ne purtăm mai ușori povara corpului prin pâcla societății. Și cred, sunetele celor de la Motorama te îndeamnă spre un tărâm mai aparte, cel al sinelui propriu.

Ca prestație, băieții au fost la înălțime, momentele de panică atunci când Vladislav și-a încurcat firele microfonului de tobele lui Mikhail, s-au transformat într-un amuzament constructiv, pe care l-au depășit eficace. În rest, Maxim și Mikhail au excelat în a oferi acea imagine de nepătruns, de stâlp care-ți spune “nu te îmbarca!”, but you’ve already done it. Singura dezamăgire? Că a fost prea scurt. Chiar dacă de fapt nu a fost, o prelungire a unei nopți în care Motorama was a beautiful part of us, ar fi fost o parte lesne de înțeles pentru egoismul din noi. Ceea ce a fost atât de plăcut a dispărut, rămâne totuși să ne punem căștile, să luăm străzile la o plimbare și să visăm. Ce poate fi mai simplu de făcut?!
And before you’ll know, you’ll be going to the south with the wind in her hair. Play it!

Motorama au revenit la Cluj-Napoca după o pauză de 5 ani în 18 Martie la /FORM SPACE. Evenimentul a fost organizat de Waves With No Ends.

Text: Andi Raicu

The following two tabs change content below.
Still can't tell exactly my origins because of my Chinese eyes. Hate fish roe. From the bottom of my heart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *