Luna aceasta va avea loc cea de-a doua ediție .aparat

.aparat_01 și-a făcut apariția anul acesta, pe la mijlocul lunii Mai, sub forma unui proiect multimedia cel puțin îndrăzneț. Un eveniment desfășurat în interiorul Cub-ului de lângă Teatrul Național din Iași, unde un scurt-metraj despre muzica psihedelică în România comunistă, o sesiune de recitat poezii onirice și un experiment audio-video contemporan au făcut supă bună împreună. Genul de eveniment care-ți satisface diferite pofte culturale, ca să zic așa.

După jumătate de an, cei de la LUNO, în parteneriat cu Institutul Francez din Iași și  Centrul de Fotografie Contemporană au pregătit o nouă ediție: .aparat_02. Evenimentul se va desfășura în aceeași locație (Teatrul CUB, lângă Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Iași), pe 10 și 11 Noiembrie, de la ora 20:00. Teaserul de mai jos ne dă și un indiciu despre semnul sub care se vor întâmpla toate activitățile: „Ideologii Conflictuale”. Ne vedem acolo.

aparat_02 :: Teaser from .aparat on Vimeo.

The following two tabs change content below.
Romanian self-taught writer, based in Cyprus, interested in contemporary art, unconventional culture and gonzo journalism. Writing for almost a decade, he is agnostic, supports a censorship-free society and reads way less than he wants.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *