Levels: There’s Something Happening in Iasi

De vreo două zile încoace, Iașul a fost împânzit cu afișe în culorile salamandrei. Peste tot, pe la colțuri de bloc, prin pasajul din Unirii, prin gangurile gri și semi-dărâmate se aude câte-un murmur sinistru. „Se întâmplă ceva în Iași!…”, sau „Fiți pe fază!”. Nimeni nu știe exact despre ce este vorba. Oricând ne putem aștepta la un dragon care să răsară din asfaltul din Copou sau la un bombardament aerian trimis de către un urmaș malefic al lui Hitler. Dar cel mai probabil nu se va întâmpla nici una, nici cealaltă.

Tot ce ați auzit sau ați văzut până acum pe tema asta este de fapt o campanie de teasing (sau o conspirație, după cum o numesc organizatorii) pentru un eveniment artistic urban care va avea loc la sfârșitul lunii (29 – 31 Mai), numit Levels. Până în acest moment, pe lângă afișele și șoaptele virtuale auzite și spuse de câte vreunul, a fost lansat și un video promo, în care putem vedea câteva indicii din ceea ce ne-ar putea lovi peste trei săptămâni de acum încolo. Și când spun indicii, mă refer la câteva stenciluri și statui creepy din cupru. În orice caz, știți voi: „Ceva se întâmplă!”

Dacă vreți să aflați înaintea celorlalți despre ce este vorba până la urmă, intrați pe pagina de Facebook  a event-ului. Mai jos aveți primul videoclip de promovare Levels.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=jdKTpDL2z8U]
The following two tabs change content below.
Romanian self-taught writer, based in Cyprus, interested in contemporary art, unconventional culture and gonzo journalism. Writing for almost a decade, he is agnostic, supports a censorship-free society and reads way less than he wants.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *