[:ro]

Larissa Danilov, despre care noi am încercat să scriem de fiecare dată când am avut ocazia, revine de data asta alături de Ilinca Roman și cu un proiect prea dureros de frumos. „Prey4me” te duce puțin cu gândul la rochia lui Lady Gaga, all meaty and juicy, dar noi nu vreau să vorbim depre asta. Este indiscutabil că arta fotografică din ziua de azi cunoaște multe lucrări care să îmbine într-un mod atât de subtil această simplitate firească a lucrurilor, așa cum o vede și Larissa. Dar e ceva aparte legat de stilul ei, unul care prezintă ușoare modificări. Fie că vorbim de un subiect diferit sau de alte scenarii ale creierașului ei, ideea rămâne puternic impregnată în simțuri și în minte.

„Prin “ Prey4me” propun să proiectez un (anti)cult al personalității, produsele din carne sugerând ideea ca noi ne (des)compunem o imagine asupra propriei persoane, iar această proiecție falsă a noastră se amplifică și generează un soi de “chip cioplit”, în care ajungem să credem cu tărie.”

Fiind în rolul principal, fanteziile Larissei sunt atât de bogate că abia putem să îi găsim vreo asemănare. Și nu știu de ce tot încerc să fac asta, atâta timp cât simt că Larissa ne destăinuie sincer multe din amărăciunile sufletului ei. 

 

Concept, art directing: Larrsilove
In spatele camerei: Ilinca Roman

[:]
The following two tabs change content below.
Still can't tell exactly my origins because of my Chinese eyes. Hate fish roe. From the bottom of my heart.