[:ro]

The Kryptonite Sparks au lansat un clip nou și e cât se poate de șmecher. “Interlocutor” este numele piesei care se bucură de acest video. Băieții ăștia din Botoșani, și care nu par a fi deloc de pe acolo, se poate spune că au prins deja în “piața” autohtonă de rock d-ăsta indie/alternative/școlăresc și ce-o mai fi el. Au parte de aparații destul de importante la fest-uri și emisiuni tv, fapt care îi face tot mai vizibili și mai recognoscibili în domeniul lor de rockăreala. Așadar, cred că îi știi, cam asta vroiam să zic. 

Piesa asta, “Interlocutor”, ca să ne întoarcem de unde am plecat, îmi aduce cumva aminte de o piesa a celor de la Therapy?, nu, nu “Diane”, una mai puțin celebră dar totuși cunoscută, cică “Nowhere”. E vorba de un soi de energie d-aia absurdă care mi-a plăcut maxim la piesa nord-irlandezilor. Ca să fim înțeleși, strict la acest aspect țin să mă refer, fără alte intenții, interpretări și mai știu eu ce câcaturi. În fond, asemănarea cam până aici merge. E doar o idee care mi-a scânteiat în creier, așa că trebuie privită ca atare.

Revenind, îmi place mult de tot clipul, care, deși pare simpluț are un aer proaspăt și un conținut conturat frumos. Mă seacă cumva limba asta română pe un gen atât de british încât parcă orice altă limbă pusă peste sună anapoda. Poate că și d-asta nu prea ascult rock alternative românesc. Dar nu contează asta. Am o vorbă, din orice rău încearcă să iei ce-i mai bun. Așa că am rămas la clip, care m-a fascinat de-a dreptul. Culorile folosite și acțiunea clipului se leagă într-un mod d-ăsta foarte glamorous, deși, în esență-i vorba doar de niște divergențe d-astea casnice “obișnuite”. Ah, da, să nu uit, cred că e printre foarte puținele clipuri de pe la noi, în care trupa dă super bine în propriul clip. Hmm, ce-ar mai fi de zis?! Aha, single-ul “Interlocutor” a fost lansat pe 23 februarie și este compus de către Răzvan Diaconu şi Rareş Diaconu, care au lucrat la producţie alături de Adrian Despot. Cam asta ar fi, mergeți să-i vedeți live, plătiți bilet, cumpărați muzică, susțineți scena, băieții merită. Cheers!

[:]