ContemporanIS – 3 Days of Contemporary Theatre

 

Începând de lunea viitoare o să avem ocazia să citim cel mai frumos roman din lume, să ne strecurăm sub pământ ca să urmărim lansarea unei gazete de artă și politică, să ne dăm cu parfum de viață pe un tractor ca niște copii răi ce suntem și să căutăm joburi pentru studenți, într-un fel de Românie visătoare. Dacă ce-ai citit până acum nu a avut absolut niciun sens, atunci măcar te-a făcut curios să vezi unde și când anume poți face toate chestiile de mai sus. E vorba de ContamporanIS 2014.

ContemporanIS este un festival de teatru contemporan aflat anul acesta la a 6-a ediție, care se va desfășura în Iași în perioada 26-28 Mai, în mai multe locații din oraș care au cel puțin o scenă de câțiva metri pătrați unde să se poată foi actorii. La festival vor participa trupe de teatru și asociații din mai multe orașe, precum București, Iași, Cluj sau Târgu-Mureș. Și nu doar trupe. Va fi și un one-woman-show care chiar m-a făcut curios. 

c

O să încerc să fiu prezent la cât mai multe dintre spectacole, despre care voi scrie ulterior pe blogul ăsta. Programul complet al festivalului ContemporanIS e aici.

 

The following two tabs change content below.
Romanian self-taught writer, based in Cyprus, interested in contemporary art, unconventional culture and gonzo journalism. Writing for almost a decade, he is agnostic, supports a censorship-free society and reads way less than he wants.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *