[:ro]

Launmomentdat în Parc începe să devină unu din momentele alea așteptate în decursul unui an. Frumos ar fi să începem să ne obișnuim cu… Frumosul. Există în spatele acestui eveniment un munte de pasiune, fiindcă dacă n-ar fi așa, nu știu ce altceva i-ar împinge pe oamenii care se ocupă de treaba asta, să meargă mai departe în fiecare an. Este, ce-i drept, numai a treia ediție, dar mă gândesc că sunteți cumva familiarizați cu ideea ce stă în spatele acestei acțiuni. Un program plin de concerte, ateliere, expoziții, spectacole de teatru, proiecții de film și toate astea. 

Fundalul muzical este axat în special pe genul electro și cam tot ce derivă din acesta. Pentru asta se vor pune la dispoziție 3 scene, Amazon, Safari și Tropical, cum sunt ele denumite generic, iar fiecare dintre ele va avea un specific anume. Vor exista, astfel, variații de la indie pop, synth pop, la electro, house, disco, techno, reggae, bass și dub. Cel puțin din punctul ăsta de vedere, al varietății muzicale, nu ne putem plânge. Mă rog, nu cred că ne putem plânge de nimic, dar știți cum sunt românii, prima dată nodul în papură, apoi mai vedem. 

Festivalul Launmomentdat în Parc funcționează ca o platformă de promovare a tinerilor muzicieni, compozitori, DJ, instrumentiști, fotografi, videografi, artizani, artiști plastici sau multimedia. Primele două ediții au însemnat un real succes, fiind prezente la eveniment peste 3.000 de persoane în 2016, respectiv 5.000 în 2017.

Anul acesta, nebunia asta frumoasă, va reveni în Parcul Poporului în perioada 8-10 iunie 2018. Programul de desfășurare va fi cuprins între orele 12:00  și 23:00. Intrarea va fi liberă. Liberă, my friend, înțelegi?! LIBERĂ!

Mai multe detalii puteți afla pe pagina oficială a evenimentului. 

CVLTARTES este partener media oficial al evenimentului.

 

[:]